Tudta, hogy a bérszámfejtés kiszervezéssel bérügyi költségei akár 25 %-át is megspórolhatja? Irodánk szervezeti formától függetlenül ellátja a teljeskörű bérszámfejtést, bérügyintézést,TB ügyintézést. A bérügyintézés területén több éves tapasztalattal rendelkező munkatársak, hatékony informatikai rendszer garanciát jelent arra, hogy maximálisan megfeleljünk az Ön elvárásainak.

Irodánk vállalja

Teljeskörű bérszámfejtés

A bérszámfejtési tevékenység kiszervezésével költséget takarít meg a vállalkozása, emellett a saját bérszámfejtő váratlan felmondása vagy betegsége esetén jelentkező problémákat is elkerüli. Tapasztalataink szerint az 500 fős alkalmazotti létszám alatt mind gazdasági, mind kockázatkezelési szempontból ez az ideális megoldás.

TB ügyintézés

Teljes körű TB ügyintézéssel segítünk abban, hogy Ön csak a vállalkozása bevételszerző tevékenységeire koncentrálhasson. Szolgáltatásunk a kifizetőhelyek és nem kifizetőhelyek számára is magába foglalja a teljes körű TB ügyintézést.

Munkaügyi audit

Bérszámfejtési és munkaügyi audit célja, hogy a jelenlegi gyakorlatot áttekintve felhívjuk figyelmét az esetleges kockázatokra és hibás működésre, majd konkrét megoldást kínáljunk a felmerülő problémákra. Az adminisztrációs folyamatok egyszerűsítésével, vagy egy esetleges hibás gyakorlat kijavításával költséget takaríthat meg, továbbá nem kell tartania egy hatósági ellenőrzés olykor elég súlyos anyagi következményeitől sem.

Vezetői bérszámfejtés

A vezető pozícióban lévő munkatársak bérszámfejtését célszerű a céges számfejtéstől elkülönülve működő szervezetre bízni, és ezzel biztosítani az információk bizalmas kezelését. A vezetők bérezésére vonatkozó információk publikussá válása, problémát okozhat a cégvezetésnek. A vezető munkatársak számfejtését a többi munkatársétól elkülönítve végezzük.

Szolgáltatási díj

Szolgáltatási díjakhoz kérje ajánlatunkat.

Tudunk segíteni.

Vállalkozások mérettől függetlenül küzdenek azzal hogy energiájukat elsősorban adminisztrációra fordítják ahelyett hogy a sikerességet növelnék. Cégünk ezt a terhet tudja levenni partnereiről hogy arra fókuszáljanak amiben igazán jók. Kérje Ön is segítségünket, legyünk együtt sikeresek!

Keressen Fel Minket!