VALÓTLAN ÁLLÍTÁSOK CÉGÜNKRŐL!!


Az ATV 2016.03.10-i Egyenes beszéd c. műsorában Hadházy Ákos alaptalanul korrupcióval vádolta cégünket.  Állítását sem konkrétumokkal sem bizonyítékokkal nem támasztotta alá. 

 

Cégünk helyreigazítást kért, az email másolatát itt közzétesszük.

 

Tárgy: Helyreigazítási kérelem

Alulírott Lechner Istvánné, mint a Gold Consulting Szociális Szövetkezet elnöke helyreigazítást kérek az ATV 2016.03.10-i Egyenes beszéd  Hadházy Ákossal történt beszélgetésével kapcsolatban. Az adásban a  Gold Consulting Szociális Szövetkezetet érintő részében  valótlan információk hangzottak el, mely minden alapot nélkülöz.

A műsorban elhangzottakkal ellentétben a pályázati konstrukció célja nem tanácsadás igénybevétele volt, hanem olyan rugalmas munkaszervezési formák bevezetése, amellyel a dolgozók jövedelme, munkakörülményei javulnak,  amellyel a pályázó több munkaerőt tud alkalmazni.

A Gold Consulting Szociális Szövetkezet a pályázat keretében a könyvelésben dolgozó kollégák részére biztosította a távmunka lehetőségét, amelyhez  informatika fejlesztésként  eszközöket, szoftvereket vásároltunk, és a dolgozók betanító  képzésen vehettek részt, hogy az új rendszert elsajátítsák. Többek között a  fejlesztés hatására a dolgozói létszámunk megduplázódott,   eltudtunk indítani a piacon hiánypótló online könyvelést, ami földrajzi helytől független ügyfél és munkavállalói  elérést biztosít.  A műsorban elhangzottakkal ellentétben nem vettünk igénybe tanácsadó céget a tanulmányok és munkaerő piaci szolgáltatások elkészítéséhez, azt a saját dolgozóink végezték munkabér ellenében.  A pályázat megvalósításáról további kérdés esetén állok rendelkezésükre, annak eredményességéről telephelyünkön meggyőződhetnek.

A helyreigazítást természetesen a korábban kérésünknek megfelelően ugyanazon a felületen és időtartamban kérjük, amiben az eredetileg elhangzott adás volt.

 

Kaposvár, 2016. március 11.

 

Üdvözlettel:

Lechner Istvánné - elnök

Vissza a Hírekhez