KEZDŐDIK!!!Megjelentek az első pályázatok KKV-nak. Igaz most csak termék gyártásával foglalkozó cégek pályázhatnak, de már az új, könnyített 30 napos elbírálású konstrukció szerint.

Mire? Termelési kapacitást bővítő új eszközökre, gépekre, szállítás, raktározás eszközeire, ingatlan beruházásra, online megjelenésre

Ki? Mikro,- kis, és középvállalkozások, akiknek van egy lezárt üzleti éve,legalább 1 fő a statisztikai létszáma, és nem minősül nehéz helyzetben lévő vállalkozásnak. ,(Közép-Magyarországi telephely nem)

Mekkora összegre lehet pályázni? A pályázatok keretében 5-500 millió forint igényelhető. A vissza nem térítendő támogatás mértéke (intenzitása) 35-70%. a cég méretétől és megvalósítás térségi besorolásától függően.

Mikortól lehet a pályázatot beadni? 2015.07.09.-tól a keret kimerüléséig, de legkésőbb 2017. július 10.-ig

Bővebb információért Kádas Áron tanácsadónkat: info@goldconsulting.eu 06 (30) 8124149 vagy 82/950-906,

Személyes tanácsadás Budapesti és Kaposvári ügyfélszolgálati irodáinkban előzetes bejelentkezés alapján történik.

Cégünk a Gold Consulting Szociális Szövetkezet 7 éves szakmai tapasztalattal, és több száz elégedett ügyféllel, referenciával bír. Mi Ön mellett vagyunk, a tervezésnél, a pályázat sikeres megírásánál, ha bizonytalan, hogy mikor mit lehet elszámolni, és lezárását követően is, a fenntartási időszak végéig.

Az ügymenet felgyorsítása érdekében pályázati előminősítést végzünk, amihez a következőkre lesz szükség:

- cégnév, fejlesztéssel érintett telephely
- A fejleszteni kívánt tevékenység (TEÁOR) megnevezése 
- a fejlesztéshez szükséges gép típusa, vagy a technológia megnevezése.
- 2014-es nettó árbevétel,- 2014-es statisztikai létszám

- a fejlesztendő tevékenységi körökből származó 2014-es árbevétel.
A támogatható tevékenységek (TEÁOR) és beszerezhető gépek, szoftverek listáját kérje kollégánktól. info@goldconsulting.eu

Vissza a Hírekhez