Pályázati dömping ősztől. Pályázási szándékát jelezze tanácsadónknak info@goldconsulting.eu elérhetőségünkön.


A napokban elfogadta a kormány a megyék (Pest megye kivételével) és a 22 megyei jogú város a integrált területi programjait. A korábbi regionális fejlesztéseket váltja fel a közvetlen helyi gazdaságfejlesztési és munkahelyteremtő programok. A TOP –ok elfogadásával minden akadály elhárult, hogy a konkrét pályázati felhívások megjelenhessenek. Információink szerint az első helyi gazdaságfejlesztő pályázatok októberre várhatóak.

Korábbi pályázati ciklusban   sikeres kisvállalkozások számára kiírt, hitellel kombinált  pályázatok is hamarosan megjelennek. Jelenleg a pénzügyi szolgáltatók kiválasztása történik. A pályázatokon a szolgáltató, kereskedő vállalkozások is indulhatnak. További előny, hogy bővült a garanciák köre, biztosíték adása nem kötelező, vagy egyszerűsödik.

Készüljön föl időben, hogy a pályázatok megjelenésekor fejlesztési tervvel, és a szükséges dokumentumokkal rendelkezzen! Jelezze pályázati szándékát Kádas Áron tanácsadónknál, aki elküldi Önnek az előminősítéshez szükséges adatokat!

Pályázatírásunk sikerdíjas, Ön csak nyertes pályázat esetén fizet a szolgáltatásért.

Vissza a Hírekhez