Sikerrel zárult az első társadalmi vállalkozások fóruma Kaposváron!


A TAVOSZ - Társadalmi Vállalkozások Országos Szövetsége és a Gold Consulting Szociális Szövetkezet, szervezésében megvalósult pályázati fórumon nagy számmal jelentek meg az érdeklődők, akik kifejezetten a társadalmi vállalkozásokat támogató pályázati és egyéb forrásteremtő lehetőségekre voltak kíváncsiak.  A rendezvénynek az Új nemzedék Kontakt Pont kaposvári irodája adott helyszínt közösségi terükben.

A résztvevőket Borhi Zsombor Kaposvár Megyei Jogú Város alpolgármestere köszöntötte.

A szervezetek képviselőit olyan lehetőségekről tájékoztattuk, mint a "GINOP-5.1.3-16  Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése" c. pályázat, az OFA - Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft "Fókuszban az önkormányzati tagsággal rendelkező szociális szövetkezetek" című felhívása, valamint a kkv-kat támogató kamatmentes hitel konstsrukció melyek mind kifejezetten a szociális szövetkezetek, a gazdaságilag hátrányban lévő társadalmi célú vállalkozások működésének fejlesztésének támogatását célozzák.

Az előadásokat Baum Attila az OFA programvezetője, Percze János, a Mecsek Takarék Szövetkezet fiókvezetője, Novográdecz Antalné, Zákány Önkormányzatának pályázati koordinátora, Lechner Istvánné, a Gold Consulting Szociális Szövetkezet Elnöke és Kádas Áron tanácsadó tartotta, a rendezvény moderátora pedig Tanai Tünde, mentor volt. 

Az előadások után elhangzott kérdésekre kapott válaszokat hamarosan közzé tesszük weboldalunkon. Amennyiben érdeklődik a téma iránt, szeretné megkapni a fenti pályázatok anyagait, kérem írjon az aron.kadas@goldconsulting.eu e-mail címre! 

A rendezvény képei itt találhatóak: 

https://drive.google.com/folderview?id=0B0IzIEWuDpUTNHAxMWZIeWlma2s&usp=sharing

Vissza a Hírekhez