Szakmai és pénzügyi beszámolók elkészítése

A pályázati elbírálások hazai tekintetben 2-3, Uniós viszonylatokban akár 5-6 hónapot is igénybe vehetnek. A pályázatok élete azonban nem ér véget az elbírálással. A végleges eredményhirdetést követően az elnyert összeg felhasználásáról, a projekt teljesítéséről rendszeresen megküldött beszámolókkal és pontos elszámolással kell visszajelzést adnia valamennyi pályázó szervezetnek. A rendszeres beszámolók, jelentések, elszámolások nem szabályszerű elkészítése, elmaradása esetén a kiíró szervezet anyagi támogatását megvonhatja.

Tanácstalanul áll a támogatási szerződés dokumentumai előtt? Gondot okoz a projekt előrehaladási jelentés elkészítése? Nem tudja, hogy pontosan mit is kell benyújtania a támogatott projektje kapcsán? Ne keressen tovább, megtalálta a megoldást! A Gold Consulting Iroda folyamatos szakmai segítséget és teljes körű támogatást nyújt Önnek a projektek megvalósítása során. Szolgáltatásunk kiterjed a megvalósítás legapróbb részletére is, ezáltal Ön figyelmét a pályázati adminisztráció helyett a projekt gyakorlati megvalósítására összpontosíthatja.A fentieknek megfelelően segítséget nyújtunk:

Monitoring adatszolgáltatásra nem csak a támogatás folyósítása utáni időszakban (általában három évig), hanem már a projekt megvalósítása alatt is sor kerülhet, ez pályázatonként változik. Ebben a körben a pályázatkiíró szervek a pályázatokban általában azt is kikötik, hogy a projekt végső lezárást jelentő záró elszámolást megelőzően is ellenőrzéseket folytathatnak le — a szolgáltatott monitoring adatokat is figyelembe véve — a támogatás a pályázatnak megfelelő felhasználásával kapcsolatban.<A fentieknek megfelelően cégünk, a Gold Consulting Irodánk vállalja, hogy:

Tudunk segíteni.

Vállalkozások mérettől függetlenül küzdenek azzal hogy energiájukat elsősorban adminisztrációra fordítják ahelyett hogy a sikerességet növelnék. Cégünk ezt a terhet tudja levenni partnereiről hogy arra fókuszáljanak amiben igazán jók. Kérje Ön is segítségünket, legyünk együtt sikeresek!

Keressen Fel Minket!