Új üzleti lehetőségek, pályázaton való részvétel megvalósítása előtt érdemes formalizáltan is számba venni a lehetőségeket, azok hatását és kockázati tényezőit. K_ülső tanácsadóként függetleníteni tudjuk magunkat_ a vizsgált szervezet korlátozó mechanizmusaitól (kialakult szakmai látásmód, szervezeti kultúra, alárendeltség), így kívülállóként objektív, szakmailag átgondolt véleményt alkothatunk.Az üzleti terv célja a vállalkozás átfogó bemutatása, a várható üzletmenet összefoglalása.

Üzleti terv készítését vállaljuk:

Az üzleti terv a vállalkozás teljes tevékenységét felméri, elemzi és rövidebb, hosszabb időszakra megoldási terveket készít többek között a marketing, a pénzügyek, a versenytársak vagy éppen a piacelemzéssel kapcsolatban. Az üzleti terv készítése során feltárjuk a nyereségességet gátló tényezőket, a vállalkozást befolyásoló folyamatokat, ezáltal felismerhető a cég hatékonyságát veszélyeztető és tényezők, ugyanakkor feltárjuk a piaci lehetőséget is.

Kisvállalkozások részére ajánljuk évente elkészíteni az üzleti tervet. Az elemzés segít a kialakuló problémák rövid időn belül megoldásában, az eltérések korrigálásában (például: Miért tér el a bevétel a tervezettől? Mi ennek az oka?)

Az üzleti terv díjazása munkaóra alapján történik, az elvárt adattartalomtól függően. Kérje ajánlatunkat.

Tudunk segíteni.

Vállalkozások mérettől függetlenül küzdenek azzal hogy energiájukat elsősorban adminisztrációra fordítják ahelyett hogy a sikerességet növelnék. Cégünk ezt a terhet tudja levenni partnereiről hogy arra fókuszáljanak amiben igazán jók. Kérje Ön is segítségünket, legyünk együtt sikeresek!

Keressen Fel Minket!